Afkeer van cosmetische chirurgie: de romantische inborst

De discussie over cosmetische chirurgie is een dilemma dat draait om authenticiteit. Theo Maassen toont in dit fragment uit DWDD duidelijk zijn romantische inborst. Patricia Paay heeft daarentegen geen enkel bezwaar tegen siliconen in haar lijf: ‘Ach, we zijn met z’n allen toch de schaamte voorbij. Je uiterlijk is onderdeel van je vak. Geen schande dat je je als ster wilt laten helpen, als de zwaartekracht het wint van de veerkracht van je vel. In mijn jonge jaren had ik mijn borsten flink laten vergroten, maar ik heb ze een tijdje geleden weer laten verkleinen, omdat een ander maatje nu beter bij me past. Ik zit er niet mee, van mij mag iedereen alles weten. Ik heb ook vroeger, toen het hier ‘not done’ was, nooit mysterieus gedaan over plastische operaties.’ 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *